Antoine van Veggel

Antoine van Veggel

Director Sakura - Shears International b.v.

Ik leerde Louk kennen in 1971 en sindsdien is er een hechte band ontstaan in de persoonlijke– en in de werkrelatie. Wat heeft hij in de loop der jaren eigenlijk niet allemaal voor ons betekend?

De inrichting van meerdere kapsalons, beurspresentaties, een galerie, kleding, een presentatie van dia-beelden en decors voor een show in het Waldorf Astoria NY. Boeiend en van een totaal andere orde was de opzet van een cursus voor kappers: ‘Kijken is niet hetzelfde als zien’. Daarnaast verpakkingen, de corporate van onze bedrijven, tafels en zelfs stoelen. Je kan eigenlijk niet geloven dat zoiets bij elkaar in één hoofd bedacht kan worden. Wat mij recht uit het hart is dat Louk zoveel disciplines beheerst enerzijds, en anderzijds de meest ongebruikelijke oplossingen en materialen vindt die zorgen dat een ontwerp uniek en tijdloos blijft. De leerlingen van de academie uit Aken die jaarlijks een ruimte komen bekijken in Maastricht die Louk 25 jaar geleden ontworpen heeft noemen dat een uniek voorbeeld van Gesamtkunstwerk.

 
Hans Eysink Smeets

Hans Eysink Smeets

Managing Partner, Eysink Smeets Retail Business Consultants, Amsterdam.

Vele malen met Louk samengewerkt. Dat was elke keer weer een vreugde vanwege zijn heldere inzichten en simpele, creatieve oplossingen. Zeer aanbevolen!

 
Herman Bouwman

Herman Bouwman

Voorm. Secretaris Raad van Bestuur Kon. Ned. Papierfabrieken,
Voorm. lid Raad van Bestuur SaraLee/Douwe Egberts N.V.

Met Louk Straver aan een project werken is in de eerste plaats plezierig en zeer professioneel. Hij absorbeert de wensen van de opdrachtgever en bewerkt ze in overleg tot er een perfect Final projectplan is.

De uitvoering tot slot kun je aan Louk overlaten, kwaliteit is een gegeven voor hem.

Van eerste idee tot projectrealisering is een traject dat je met Louk Straver met veel plezier en tot algehele tevredenheid doorloopt!

 
Joost van Lee

Joost van Lee

Particulier opdrachtgever

Louk Straver is niet alleen een uniek persoon, maar ook een uniek ontwerper. Louk heeft in twee van onze woningen het interieur ontworpen. Wij leven er elke dag in en genieten van deze toegevoegde kwaliteit. Louk is in staat om zowel goed te luisteren naar de vragen van zijn klanten, als de complexiteit van de situatie te verwerken in bijzondere ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. Hoewel ik van mening ben zelf aardig zicht te hebben op bouwen en verbouwen, heeft Louk mij telkens weer versteld doen staan van zijn inzichten gebaseerd op product-kennis en ontwerp-kracht. Ik zou bij een volgende woning geen moment twijfelen en weer met Louk in zee gaan. De kosten vallen in het niet bij het woongenot wat hij weet toe te voegen. Onze dank aan hem is groot!

 
André America

André America

Direkteur/eigenaar Matrix Frames, met vestigingen in de VS, China en Australië.

In 1976 was Louk de eerste bij wie ik als startende ondernemer een opdracht plaatste en nu, 42 jaar later, maakt hij nog steeds prachtige interieurs en meubelen voor ons.

Onze complete bedrijfsinrichting, ontworpen in 1988, is zo tijdloos, dat wij het tot op de dag van vandaag met plezier gebruiken.

Voor ons woonhuis heeft Louk diverse renovaties en verbouwingen begeleid, daarom is thuiskomen van onze reizen altijd echt thuiskomen.

 
Ronald Nusteling

Ronald Nusteling

Managing director SDK kinderopvang

Louk inspireert en verrast door zijn enthousiasme en creatieve ideeën. Zijn werkwijze is daarnaast vooral pragmatisch, hij ziet de mogelijkheden die er zijn en kijkt met een realistische blik naar de uitvoerbaarheid van zijn ontwerpen. Zijn ervaring en technische kennis zijn daarbij van grote waarde.

 
Marije Vogelzang

Marije Vogelzang

Eating designer

Ik ken Louk als een gedreven ontwerper die oprecht geïnteresseerd is in zijn klanten. Hij werkt precies, maar laat ook de juiste dosering speelse elementen toe. Louk is een ervaren vakman die zichzelf blijft vernieuwen.

 
Leendert van Pelt

Leendert van Pelt

Directeur Knip & Color b.v., directeur Van Pelt Kappers b.v.

Louk Straver heeft mij geholpen mijn ideeën te kanaliseren tot de onderneming die het vandaag de dag is. Voor de vaktechnische uitvoering ben je natuurlijk als kapper zelf verantwoordelijk. Maar Louk let vooral op hoe je je onderneming presenteert aan de klant. Zijn kennis en ervaring zijn een onbetaalbare toevoeging aan elk ondernemend idee. De kracht van Louk: jouw idee in een tastbaar concept.