Knip & Color

Knip & Color is een project dat sinds de start van het bedrijf in 2014 nog steeds in de conceptuele status verkeert. Dat betekent dat er ruimte is om voortdurend bij te sturen of nieuwe wegen in te slaan. Iedereen in het bedrijf weet dat het product niet af is en daarmee is de betrokkenheid optimaal en het succes navenant.

De actuele prijsinformatie op de ramen.

De actuele prijsinformatie op de buitenkant van de ramen.

Geen mooie gelikte winkel als beginpunt, maar een inrichting met toevallige ingrediƫnten, zo zag de eerste Knip & Color er uit bij de openingen drie jaar geleden in Hendrik-Ido-Ambacht. Inmiddels draait winkel 2 in Dubbeldam al enkele maanden, en is de derde in aantocht.

Product in kartonnen dozen

Producten in een display opgebouwd uit kartonnen dozen

Het interessante aan zowel de winkelinrichting als het concept is het proces van voortdurende ontwikkeling. De winkelinrichting van de eerste vestiging is nog steeds niet af, en tegelijkertijd is dit de kweekvijver waarin voortdurend wordt uitgeprobeerd wat interessant is. Een heel ontspannen winkel waar de energie en het plezier vanaf spat.

Grote grafische afbeeldingen van Marleen Oud.

Grote grafische afbeeldingen van Marleen Oud

Grafische uiting voor flyer van Marleen Oud.

Grafische uiting voor flyer van Marleen Oud.

 

 

 

 

De laatste ontwikkeling is de keuze voor een eigen product onder het eigen label van Knip & Color. Voorlopig met een aantal basisproducten, maar ondernemer Leendert van Pelt heeft de smaak te pakken en ziet in de toekomst het pakket wel breder worden.

 

 

Het ontwerp van de verpakkingslijn komt van Jan van Es design uit Eindhoven.

De grafische afbeeldingen op de wand zijn van Louk Straver.
Tube Douchegel

De grafische afbeeldingen op de wand zijn van Louk Straver, net zoals het ontwerp van het bankje.

Kinderspeelhoek

Kinderspeelhoek